Curriculum Vitae

Henny

Henny Gruis

06 1402 2904
info@gruis.nl

Lid van:

Henny is een integere, resultaatgerichte en planmatige manager met als basis een financiële opleiding en een jarenlange brede ervaring op financieel gebied. Zijn stijl is pragmatisch waarbij het gewenste resultaat voorop staat.

Henny plant en structureert vooruitziend; hij houdt zich aan de planning en bewaakt zorgvuldig de uitvoering daarvan. Hij herkent de wensen van de klant en vertaalt deze naar oplossingrichtingen en activiteiten. Hij overziet de grote lijnen, zonder de details uit het oog te verliezen.

Henny neemt de leiding wanneer de situatie daartoe aanleiding geeft. Hij heeft een brede en gevarieerde benadering voor nieuwe werkwijzen en toepassingen. Zet zich ambitieus in voor uitdagende en moeilijk bereikbare doelen. Hij werkt doorgaans even gemakkelijk samen als alleen, wisselt zakelijkheid af met persoonlijke aandacht; is doorgaans kalm, weloverwogen en zelfverzekerd en eerder gericht op oplossingen dan op problemen.

Zijn kernactiviteit is het doorlichten van de financiële processen van de organisatie; altijd gericht op effectiviteit- en efficiency verbetering.

Zijn visie is het leveren van toegevoegde waarde & advies op financieel gebied.

Wilt u een vrijblijvend gesprek?